Welcome to RIBApix!
You have no items in your basket.
Close
Filters
Search

Zinc

View as Grid List
Sort by

Trumpf Sachsen training centre with cafeteria, Neukirch: corner detail

RIBA34024
Barkow Leibinger Architekten
NOTES: This addition to the factory was a former barn which has been enhanced architecturally while maintaining the historic gable roof typical to this form of agricultural buildings.

Trumpf Sachsen training centre with cafeteria, Neukirch: corner detail showing the zinc shingle cladding and thick wooden framed windows

RIBA34025
Barkow Leibinger Architekten
NOTES: This addition to the factory was a former barn which has been enhanced architecturally while maintaining the historic gable roof typical to this form of agricultural buildings.

Architectural Construction workshop for the Faculty of Architecture, University of Venice, Mestre: the ground floor illuminated by the central skylight

RIBA40761
Venezia, Francesco (1944-)
NOTES: This workshop, constructed in reinforced concrete, was conceived as a shell that descends from above and protects the inner space. It is illuminated by natural light from above through a series of small skylights and a large central light box, which are plated in zinc and quartz, and from below by an outside glass slot at ground level. The exterior is clad in large rose-coloured marble slabs.

Architectural Construction workshop for the Faculty of Architecture, University of Venice, Mestre: the central skylight

RIBA40762
Venezia, Francesco (1944-)
NOTES: This workshop, constructed in reinforced concrete, was conceived as a shell that descends from above and protects the inner space. It is illuminated by natural light from above through a series of small skylights and a large central light box, which are plated in zinc and quartz, and from below by an outside glass slot at ground level. The exterior is clad in large rose-coloured marble slabs.

Architectural Construction workshop for the Faculty of Architecture, University of Venice, Mestre: the central skylight illuminating the ground floor

RIBA40776
Venezia, Francesco (1944-)
NOTES: This workshop, constructed in reinforced concrete, was conceived as a shell that descends from above and protects the inner space. It is illuminated by natural light from above through a series of small skylights and a large central light box, which are plated in zinc and quartz, and from below by an outside glass slot at ground level. The exterior is clad in large rose-coloured marble slabs.

Jewish Museum, Berlin

RIBA45301
Libeskind, Daniel (1946-)

Jewish Museum, Berlin

RIBA45302
Libeskind, Daniel (1946-)

Jewish Museum, Berlin

RIBA45303
Libeskind, Daniel (1946-)

Jewish Museum, Berlin

RIBA45304
Libeskind, Daniel (1946-)

Jewish Museum, Berlin

RIBA45305
Libeskind, Daniel (1946-)

Jewish Museum, Berlin

RIBA45306
Libeskind, Daniel (1946-)

Jewish Museum, Berlin

RIBA45307
Libeskind, Daniel (1946-)
Close
)
CLOSE