Welcome to RIBApix!
You have no items in your basket.
Close
Filters
Search

Travel agencies

View as Grid List
Sort by

Orient Line travel bureau and shipping offices, 26-27 Cockspur Street, London: the waiting space between the tourist and first-class booking areas

RIBA122405
Wright, John (1919-1997)
NOTES: The striped melanine plastic table surface was designed by Julia Omen.

Stag Brewery Site, Victoria Street, Westminster, London: the ticket offices of British United Airways, Portland House

RIBA122493
Howard Fairbairn & Partners
NOTES: The Stag Brewery site was a development from 1962-1963 of largely office buildings and some residential accommodation to the north of Victoria Street, Westminster. Its name comes from the Watney Mann brewery which stood on the site. The resulting buildings were designed by various architects and included a pedestrian square, Stag Place. It has since been rebuilt in the late 1990s early 2000s. The ticket offices for British United Airways is located on the ground floor of Portland House (by Howard Fairbairn & Partners). The BUA ticket offices have been designed by Clive Pascall & Peter Watson and make use of decorative glass screens and a space-frame suspended from the ceiling, used to create a visual barrier between different areas of the open-plan office.

Stag Brewery Site, Victoria Street, Westminster, London: the ticket offices of British United Airways, Portland House

RIBA122494
Howard Fairbairn & Partners
NOTES: The Stag Brewery site was a development from 1962-1963 of largely office buildings and some residential accommodation to the north of Victoria Street, Westminster. Its name comes from the Watney Mann brewery which stood on the site. The resulting buildings were designed by various architects and included a pedestrian square, Stag Place. It has since been rebuilt in the late 1990s early 2000s. The ticket offices for British United Airways is located on the ground floor of Portland House (by Howard Fairbairn & Partners). The BUA ticket offices have been designed by Clive Pascall & Peter Watson and make use of decorative glass screens and a space-frame suspended from the ceiling, used to create a visual barrier between different areas of the open-plan office.
)
CLOSE