Welcome to RIBApix!
You have no items in your basket.
Close
Filters
Search

Space frames

View as Grid List
Sort by

Bedford Midland Railway Station: the ticket office

RIBA109263
British Rail. London Midland Region. Architects Department

Bedford Midland Railway Station: the entrance looking out to the canopy from the old station

RIBA109264
British Rail. London Midland Region. Architects Department

Stag Brewery Site, Victoria Street, Westminster, London: the ticket offices of British United Airways, Portland House

RIBA122493
Howard Fairbairn & Partners
NOTES: The Stag Brewery site was a development from 1962-1963 of largely office buildings and some residential accommodation to the north of Victoria Street, Westminster. Its name comes from the Watney Mann brewery which stood on the site. The resulting buildings were designed by various architects and included a pedestrian square, Stag Place. It has since been rebuilt in the late 1990s early 2000s. The ticket offices for British United Airways is located on the ground floor of Portland House (by Howard Fairbairn & Partners). The BUA ticket offices have been designed by Clive Pascall & Peter Watson and make use of decorative glass screens and a space-frame suspended from the ceiling, used to create a visual barrier between different areas of the open-plan office.

Stag Brewery Site, Victoria Street, Westminster, London: the ticket offices of British United Airways, Portland House

RIBA122494
Howard Fairbairn & Partners
NOTES: The Stag Brewery site was a development from 1962-1963 of largely office buildings and some residential accommodation to the north of Victoria Street, Westminster. Its name comes from the Watney Mann brewery which stood on the site. The resulting buildings were designed by various architects and included a pedestrian square, Stag Place. It has since been rebuilt in the late 1990s early 2000s. The ticket offices for British United Airways is located on the ground floor of Portland House (by Howard Fairbairn & Partners). The BUA ticket offices have been designed by Clive Pascall & Peter Watson and make use of decorative glass screens and a space-frame suspended from the ceiling, used to create a visual barrier between different areas of the open-plan office.

Louvre, Paris: the Pyramid seen at night

RIBA134755
I. M. Pei & Partners

Louvre, Paris: the Pyramid seen at night

RIBA134756
I. M. Pei & Partners
Categories
)
CLOSE