Welcome to RIBApix!
You have no items in your basket.
Close
Filters
Search

Glazing

View as Grid List
Sort by

National Theatre Rehearsal Studio (formerly the Old Vic Annexe), The Cut, Waterloo, London: the main elevation on The Cut with the glazed staircase

RIBA135974
Lyons Israel & Ellis
Formerly the Old Vic Annexe, the building is now used as a rehearsal space by the National Theatre [also known as NT Studio]. Original designed by architects Lyons Israel & Ellis in 1958, it was refurbished by Haworth Tompkins Architects in 2007.

National Theatre Rehearsal Studio (formerly the Old Vic Annexe), The Cut, Waterloo, London: detail of the glazed staircase

RIBA135977
Lyons Israel & Ellis
Formerly the Old Vic Annexe, the building is now used as a rehearsal space by the National Theatre [also known as NT Studio]. Original designed by architects Lyons Israel & Ellis in 1958, it was refurbished by Haworth Tompkins Architects in 2007.
Categories
)
CLOSE