Welcome to RIBApix!
You have no items in your basket.
Close
Filters
Search

BBC Television Centre, Wood Lane, Hammersmith, London: the main entrance and central courtyard with sculpture of Helios by night

RIBA Ref No RIBA55167
Architect/DesignerHuxley-Jones, Thomas Baylis (1908-1969)
Norman & Dawbarn
Artist/PhotographerMaltby, John (1910-1980)
CountryUK: England
CityLondon
Subject Date1960
Image Date1960
ViewExterior
StyleModern Movement
MediumPhotoprint
Library ReferenceMaltby 50 (MAL44505)
OrientationPortrait
Colour InfoBlack and white
CreditJohn Maltby / RIBA Collections
SubjectObelisks ; Entrances ; Courtyards ; Radio & television studios ; Sculpture
NOTES: The sculpture, erected in 1960 on the opening of the building, was designed by Thomas Baylis Huxley-Jones and represents the radiation of television light around the world.
*

Please describe how you will use the image including publication or exhibition title.

+ -
*
*
*
)
CLOSE